Onderhoud en beheer van uw energiecentrale met warmte koude opslag (WKO)

ATES Control verzorgt onderhoud van de installatiecomponenten in energiecentrales voor utiliteitsgebouwen. Binnen ATES Control verzorgen specialisten op het gebied van warmte koude opslag in de bodem, warmtepompen en regeltechniek het preventief en correctief onderhoud. Daarnaast worden de installaties periodiek gemonitord door beheerspecialisten voor optimale inzet.

Provinciehuis drenthe

ATES Control heeft van de Provincie Drenthe het totaal onderhoud en beheer van de energiecentrale van het Provinciehuis Drenthe in uitvoer gekregen.

  • Het provinciehuis heeft een totaal van 20.000 m2 BVO.

  • De energiecentrale is in bedrijf sinds december 2010 en geleverd door GeoComfort.

  • De centrale bevat de volgende installatie componenten:
    85 m3/h doublet bronsysteem (GeoDoublet GD85), GeoWP650-SKID met Carrier 30HXC175 warmtepomp en GDAS regeltechniek (Priva basis).

Projecten Vaanster

Voor Vaanster verzorgt ATES Control op diverse aansprekende projecten het onderhoud en beheer van de energiecentrales. Door de zeer mooie samenwerking en vooruitstrevende visie van Vaanster zijn we in staat centrales naar een hoger plan te brengen voor optimale inzet en efficiëntie. Een greep uit de projecten: PWC Amsterdam, Maastoren Rotterdam, W hotels Amsterdam. 

Level gebouw Leiden

Voor Green verzorgen wij het onderhoud en beheer van de energiecentrale van het Level gebouw in Leiden. Het gebouw geeft huisvesting aan de Gemeente Leiden, het Fletcher Welness hotel en commerciële kantoor en plint functies. De energiecentrale is een ETP installatie en bestaat uit een 125 m3/h doublet en twee stuks warmtepompen.